Over ons

In 2005 zijn wij gestart met het aanbieden van koptelefoons voor onderwijstoepassingen. In de eerste paar jaren selecteerden wij koptelefoons van diverse aanbieders. Een paar hoofdtelefoons werden opgenomen in ons assortiment. Na enige tijd bleek dat de eisen die in het onderwijs gesteld worden hoger waren dan datgene wat wij aan konden bieden.

Wat u vroeg was niet op de markt

Nadat we ons dit realiseerden zijn we ons gaan oriënteren op het in eigen beheer produceren van koptelefoons. We hebben de stoute schoenen aangetrokken en zijn vertrokken voor een reis naar China en Hongkong om fabrikanten te selecteren die voor ons de koptelefoons wilden gaan maken. Vooral het vinden van de juiste personen die onze producteisen begrepen was een moeilijk traject. We hebben met tientallen fabrieken gesproken en uiteindelijk zijn er een paar over gebleven die gekwalificeerd zijn om DKT koptelefoons naar onze specificaties te produceren.

De koptelefoons worden met de hand geproduceerd. Een voor een worden ze in elkaar gezet door kundig personeel. Alleen op deze manier krijgt uw koptelefoon de persoonlijke aandacht die het verdient en kunnen we de gewenste kwaliteit leveren. Tijdens dit proces kunnen we indien nodig direct aanpassingen doen die de kwaliteit doen verbeteren.

Nadat de koptelefoons getest zijn worden ze verscheept vanuit de haven in Shenzen of Hongkong naar Rotterdam. Vandaar worden de containers aangevoerd naar ons magazijn. Hier vindt een laatste optische kwaliteitscontrole plaats.
Een team staat dagelijks klaar om uw orders te verzamelen en te verzenden. Wij ontvangen bestellingen vanuit geheel Europa. De levertijd binnen Nederland is, in de regel, 2 werkdagen. Voor de overige landen kan dit iets meer tijd in beslag nemen.

Onze fabrieken: