vanaf € 19,50

DKT Combi Geluidsafschermer / Koptelefoon

DUURZAME KEUZE

Draadloze koptelefoon Noise Cancelling

Draadloze Koptelefoon Noise Cancelling

Als je op zoek bent naar koptelefoons die omgevingsgeluiden effectief kunnen blokkeren, dan zijn de DKT over-ear koptelefoons de perfecte keuze voor jou. Door het over-ear ontwerp vallen de oorschelpen over je oren heen en wordt omgevingsgeluid goed afgeschermd. Met de combinatie hoofdtelefoon/geluidsafschermer van DKT kunnen geluiden zelfs tot 22dB worden verminderd, waardoor je zonder afleiding kunt genieten van jouw favoriete muziek of audio.

Hoewel over-ear koptelefoons groter zijn dan on-ear koptelefoons, bieden ze ook een hoger niveau van comfort en geluidsisolatie. De oorschelpen zijn zacht en zorgen ervoor dat de koptelefoon comfortabel op je hoofd blijft zitten, zelfs tijdens langdurig gebruik.

De DKT over-ear koptelefoons zijn ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Ze zijn perfect voor gebruik op school, thuis of op het werk en bieden een uitstekende geluidskwaliteit voor een betaalbare prijs.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en hoogwaardige over-ear koptelefoon, dan kun je terecht bij de Koptelefoon. Hier kun je de DKT Eduline koptelefoons kopen tegen de laagste prijzen en met de garantie van hoge kwaliteit. Bovendien kun je erop vertrouwen dat je een duurzaam product krijgt dat lang meegaat en jouw muzikale ervaring zal verbeteren.

Over ear koptelefoons worden ook wel omsluitende hoofdtelefoons genoemd. De speakers zijn veelal groter dan die van on ear telefoons. De afsluiting van buitengeluiden is goed te noemen omdat de kussens om je oren sluiten. Over ear koptelefoons zijn wel warmer dan on ear hoofdtelefoons. De modellen van DKT zijn uitermate goed geschikt voor gebruik in het onderwijs.