Geluidsafschermer voor (grote) HONDEN

DKT Eduline
DKT-GAFS11
8718868377845
    Levertijd:1-2 werkdagen
Bestel
  • Beschrijving
Is uw hond ook zo bang voor harde geluiden, zoals vuurwerk? Dat is begrijpelijk, maar het kan ook heel vervelend zijn voor uw trouwe viervoeter. Gelukkig is er nu een oplossing: de DKT-GAFS11 geluidsafschermer voor honden!

Deze geluidsbeschermer is speciaal ontworpen om uw hond op zijn gemak te stellen en te beschermen tegen schadelijk lawaai. De zachte oorschelpen en comfortabele hoofdband zorgen voor een perfecte pasvorm en ultiem comfort. Het unieke ontwerp biedt een hoge geluidsreductie, waardoor uw hond veilig en comfortabel blijft, zelfs in de meest luidruchtige omgevingen.

De verstelbare hoofdband maakt het mogelijk om de pasvorm aan te passen aan de grootte van uw hond. En dankzij het opvouwbare ontwerp is deze gehoorbeschermer ook nog eens heel gemakkelijk op te bergen en mee te nemen.

Bescherm de gevoelige oren van uw trouwe metgezel en zorg voor gemoedsrust tijdens luidruchtige evenementen. Kies voor de professionele DKT-GAFS11 geluidsafschermer, met keurmerken zoals CE en EN352-1 voor de hoogste kwaliteit en veiligheid.

Investeer in de gezondheid en het welzijn van uw hond en bestel vandaag nog de DKT-GAFS11 geluidsafschermer voor honden. U zult versteld staan van het verschil dat het maakt voor uw hond en voor uzelf!

Gerelateerde Producten